Kumaha memori anjeun ayeuna?

Coba urang disahkeun sacara klinis tes mémori sareng uji tap psikomotor anu akurat ngukur kinerja mémori, kagancangan réaksi, sareng ngabantosan anjeun ngukur kaséhatan otak kana waktosna.

Coba Tés Mémori Gratis

OKÉ, éta FUN! Tapi naon salajengna?

Uji Memori penting pikeun strategi jangka panjang tapi pikirkeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun ayeuna. Coba latihan kaséhatan otak pribadi sareng palatih kognisi anjeun nyalira. Pencét Di dieu pikeun Diajar Seueur

Stanford IRB Panalungtikan Mémori Test
Alzheimers Yayasan MemTrax Partnership
Martha Stewart nyarankeun MemTrax

Peryogi bantosan nganggo MemTrax atanapi ngadamel akun anjeun? Para ahli nangtung. Mangga eusian formulir ieu sarta kami bakal bener sareng anjeun.

Mangga lebetkeun pesen.
kecap poé

Wordle Answer Today: Wordle Hint & Wordle of the Day Wilujeng sumping di jawaban Wordle dinten ayeuna! Dina ieu ...
Maca deui
kaulinan latihan otak

Kaulinan Otak: CogniFit - Senang sareng Éféktif Latihan Otak Latihan Kaulinan Otak Naha anjeun hoyong tetep ...
Maca deui
Pareuman tv anu nyababkeun pikun, ngarangsang uteuk anjeun

TV sareng YouTube Bisa Nimbulkeun Pikun: Élmu di Balik Stimulasi Pasif vs Aktif Urang sadayana terang yén nonton ...
Maca deui
narabas magnésium, ulasan narabas magnésium, review narabas magnésium, bioptimizers narabas magnésium, narabas magnésium / jp, narabas magnésium mg, narabas magnésium, mangpaat terobosan magnésium, dimana meuli narabas magnésium, bioptimizers narabas magnésium, bahan narabas magnésium, narabas magnésium amazon, magnésium suplement narabas

Suplemén Magnésium Pangalusna: 7 Bentuk Magnésium pikeun Ningkatkeun Kaséhatan

Hiji-hijina vitamin kompléks magnésium kalayan sagala tujuh jenis. Magnésium mangrupikeun mineral anu penting pikeun manusa ...
Maca deui
Kasesahan Sare sareng Umur, Panyakit Alzheimer, tes pikun, tes kognitif, tes memori online

Halangan pangbadagna pikeun bobo pikeun 40+

Kabiasaan sare anu goréng tiasa ningkatkeun kamungkinan awal Panyakit Alzheimer. Diajar kumaha setrés mangaruhan bobo di sepuh ...
Maca deui
kabut otak

Kabut Otak & Gejala Covid

Henteu aya rusiah yén pandémik Covid-19 ngagaduhan sadayana di tepi. Salian résiko inféksi, ...
Maca deui

Test memori pikeun ningkat Kamanusaan sarta Studi

Tés Smart

Ngagunakeun téhnologi pikeun monitoring kognitif.

Panalungtikan Diri

Deteksi awal penting pisan pikeun masalah otak. Pariksa diri.

Ngaraosan

Uji mémori Gamified pikeun pangulangan maksimal.

testemonial pamaké memtrax ti minerva

Minerva Gaynor

SMA Matematika sareng STEM

"Kuring geus ngagunakeun ieu pikeun 8 taun sarta kaca profil abdi ngeusi hasil alus jeung goréng. Noticing tren dina skor abdi hal kuring teu nyangka, pisan wawasan! Dr. Ashford geus jadi bageur nawaran reureuh di ngajelaskeun sagalana ngeunaan test memori ieu. . Coba ieu."

téstémonial pamaké memtrax

Carol Carson

Panulis, kontributor ramatloka AARP

"Kuring doubted credibility na ... tapi kuring salah, jadi kuring kudu nyetél catetan lempeng. Tes MemTrax teh standar emas pikeun ngukur kaahlian memori. Anjeun tiasa manggihan eta dina ramatloka Alzheimer Yayasan of America ... "- Baca Artikel - Klik IEUH

tester mémori memtrax

Jorge Manuel Ribeiro

Anggota MemTrax munggaran

"Ieu mangrupa tés memori unggulan tebih punjul mun kavling tés hiji manggihan di web. Oge, abdi manggihan test pisan senang jeung tangtangan leres mun diri. Geus nyokot tekanan darah kuring rutin ningali kumaha haté kuring keur taun, ". sareng ayeuna nganggo MemTrax rutin kuring tiasa ningali kumaha otak kuring ogé."

A Mémori Test dijieun pikeun tracking jangka panjang.

urang gambar Mémori Test nyaeta kabungahan, pondok, sarta informatif kalawan geulis gambar anyar unggal waktos Anjeun nyandak deui.

Nu dirarancang nyaéta sederhana ngagunakeun jeung hasil tés anu gampang kahartos.

prihatin ngeunaan memori