Si është kujtesa juaj sot?

Provoni tonën vlefshme klinikisht testi i kujtesës dhe testi i prekjes psiko-motorike që mat me saktësi performancën e kujtesës, shpejtësinë e reagimit dhe ju ndihmon të matni shëndetin e trurit me kalimin e kohës.

Provoni një test falas të kujtesës

OK, ishte ARGËTIM! Por çfarë më pas?

Testimi i kujtesës është i rëndësishëm për një strategji afatgjatë, por mendoni se çfarë mund të bëni tani. Provoni trajnimin e personalizuar të shëndetit të trurit me trajnerin tuaj të njohjes. Klikoni këtu për të mësuar më shumë

Testi i Kujtesës Kërkimore Stanford IRB
Partneriteti MemTrax i Fondacionit Alzheimers
Martha Stewart rekomandon MemTrax

Keni nevojë për ndihmë duke përdorur MemTrax ose duke krijuar llogarinë tuaj? Ekspertët po qëndrojnë pranë. Ju lutemi plotësoni këtë formular dhe ne do të jemi me ju.

Ju lutemi shkruani një mesazh.
fjala e ditës

Wordle Përgjigjja Sot: Wordle Hint & Wordle e ditës Mirë se vini në përgjigjen Wordle sot! Në këtë ...
Lexo më shumë
lojëra të trajnimit të trurit

Lojërat e trurit: CogniFit - Ushtrime argëtuese dhe efektive për trajnimin e trurit Lojëra truri A dëshironi të mbani ...
Lexo më shumë
fikni televizorin që shkakton çmenduri, stimuloni trurin tuaj

TV dhe YouTube mund të shkaktojnë demencë: Shkenca pas stimulimit pasiv kundrejt stimulimit aktiv Të gjithë e dimë se shikimi ...
Lexo më shumë
zbulimi i magnezit, rishikimet e përparimit të magnezit, rishikimi i përparimit të magnezit, zbulimi i bioptimizuesve të magnezit, zbulimi i magnezit/jp, përparimi i mg i magnezit, përparimi i magnezit, përfitimet e përparimit të magnezit, ku të blini përbërësit e përparimit të magnezit, përparimi i magnezit, zbulimi i magneziumit, zbulimi i magneziumit, zbulimi i magneziumit, shtojcë zbulimi

Suplementi më i mirë i magnezit: 7 forma të magnezit për përmirësimin e shëndetit

E vetmja vitaminë komplekse magnezi me të shtatë llojet. Magnezi është një mineral i domosdoshëm për njeriun...
Lexo më shumë
Vështirësitë e gjumit me moshën, sëmundjen e Alzheimerit, testin e çmendurisë, testin kognitiv, testin e kujtesës në internet

Barrierat më të mëdha për të fjetur për 40+

Zakonet e këqija të gjumit mund të rrisin shanset për fillimin e hershëm të sëmundjes së Alzheimerit. Studimi se si stresi ndikon në gjumin tek të moshuarit...
Lexo më shumë
mjegull e trurit

Mjegulla e trurit dhe simptomat e Covid-it

Nuk është sekret që pandemia e Covid-19 i ka të gjithë në avantazh. Përveç rrezikut të infektimit,...
Lexo më shumë

Testi i kujtesës për kujdes të përmirësuar

Test i zgjuar

Përdorni teknologjinë për monitorimin kognitiv.

Vetë Hulumtimi

Zbulimi i hershëm është kritik për çështjet që lidhen me trurin. Kontrolloni veten.

E kënaqshme

Test i memories së gamifikuar për përsëritshmëri maksimale.

testimonial i përdoruesit memtrax nga minerva

Minerva Gaynor

Matematikë dhe STEM e shkollës së mesme

"Unë e përdor këtë për 8 vjet dhe faqja ime e profilit është e mbushur me rezultate të mira dhe të këqija. Të vëreja tendencat në rezultatet e mia është diçka që nuk e prisja, shumë depërtuese! Dr. Ashford ka qenë kaq i sjellshëm në shpjegimin e gjithçkaje rreth këtij testi të kujtesës . Provoje këtë."

testimi i përdoruesit memtrax

Carole Carson

Autor, kontribues në uebsajtin e AARP

"Unë dyshova në besueshmërinë e tij ... por gabova, kështu që më duhet të rregulloj rekordin. Testi MemTrax është standardi i artë për matjen e aftësive të kujtesës. Mund ta gjeni në faqen e internetit të Fondacionit Alzheimer të Amerikës..." - Lexoni artikullin - Klikoni KËTU

testues i memories memtrax

Jorge Manuel Ribeiro

Anëtari i parë i MemTrax

"Ky është një test i shkëlqyer i memories shumë më i lartë se shumë teste që gjen në internet. Gjithashtu, unë e shoh testin shumë argëtues dhe një sfidë të vërtetë për veten tuaj. Keni matur rregullisht presionin e gjakut për të parë se si po ecën zemra ime për vite me radhë. dhe tani duke përdorur MemTrax rregullisht, mund të shoh se si po funksionon edhe truri im."

Një test memorie i krijuar për gjurmim afatgjatë.

Vizioni i foto Testi i kujtesës është argëtim, i shkurtër dhe informues me i bukur foto të reja sa herë që i rimerrni.

Dizajni është i thjeshtë për t'u përdorur dhe rezultatet e testimit janë lehtë për t’u kuptuar.

i shqetësuar për kujtesën