Kepiye memori sampeyan dina iki?

Coba kita divalidasi sacara klinis tes memori lan tes tunyuk psikomotor sing kanthi akurat ngukur kinerja memori, kacepetan reaksi, lan mbantu sampeyan ngukur kesehatan otak saka wektu.

Coba Tes Memori Gratis

OK, sing FUN! Nanging apa sabanjure?

Tes Memori penting kanggo strategi jangka panjang nanging pikirake apa sing bisa ditindakake saiki. Coba latihan kesehatan otak pribadi karo pelatih kognisi sampeyan dhewe. Klik kene kanggo Sinau Luwih

Tes Memori Riset Stanford IRB
Kemitraan MemTrax Yayasan Alzheimer
Martha Stewart Rekomendasi MemTrax

Perlu bantuan nggunakake MemTrax utawa nggawe akun? Para ahli ngadeg. Mangga isi formulir iki lan kita bakal bener karo sampeyan.

Mangga ketik pesen.
tembung dina

Wangsulan Wordle Dina: Petunjuk Wordle & Wordle Dina Sugeng rawuh ing jawaban Wordle dina iki! Ning kene ...
Read More
game latihan otak

Game Otak: CogniFit - Latihan Otak sing Nyenengake lan Efektif Game Otak Apa sampeyan pengin tetep ...
Read More
mateni tv sing nyebabake demensia, ngrangsang otak

TV lan YouTube Bisa Nimbulake Demensia: Ilmu ing Balik Stimulasi Pasif vs Aktif Kita kabeh ngerti yen nonton ...
Read More
terobosan magnesium, review terobosan magnesium, review terobosan magnesium, terobosan magnesium bioptimizer, terobosan magnesium / jp, terobosan magnesium mg, terobosan magnesium, keuntungan terobosan magnesium, ing ngendi tuku terobosan magnesium, bioptimizer terobosan magnesium, bahan terobosan magnesium, terobosan magnesium amazon, magnesium tambahan terobosan

Suplemen Magnesium Paling Apik: 7 Bentuk Magnesium kanggo Kesehatan sing Apik

Vitamin kompleks magnesium siji-sijine kanthi kabeh pitung jinis. Magnesium minangka mineral sing penting kanggo manungsa ...
Read More
Kesulitan Turu karo Umur, penyakit Alzheimer, tes demensia, tes kognitif, tes memori online

alangan paling gedhe kanggo turu kanggo 40+

Kebiasaan turu sing ora apik bisa nambah kemungkinan penyakit Alzheimer wiwitan. Sinau kepiye stres mengaruhi turu ing wong tuwa ...
Read More
kabut otak

Otak Kabut & Gejala Covid

Ora ana rahasia manawa pandemi Covid-19 ndadekake kabeh wong ora ngerti. Saliyane risiko infeksi, ...
Read More

Test memori kanggo perawatan apik

Tes pinter

Gunakake teknologi kanggo ngawasi kognitif.

Riset Diri

Deteksi awal penting banget kanggo masalah otak. Priksa dhewe.

Seneng

Test memori gamified kanggo repeatability maksimum.

Testemonial pangguna memtrax saka minerva

Minerva Gaynor

Matematika SMA lan STEM

"Aku wis nggunakake iki kanggo 8 taun lan kaca profilku kapenuhan asil apik lan ala. Ngelingi tren ing skor iku soko aku ora nyana, banget Insightful! Dr. Ashford wis apik banget kanggo njelasake kabeh babagan test memori iki. . Coba iki."

Testimonial pangguna memtrax

Carole Carson

Penulis, kontributor situs web AARP

"Aku mangu-mangu kredibilitas ... nanging aku salah, mula aku kudu nyetel rekor langsung. Tes MemTrax minangka standar emas kanggo ngukur katrampilan memori. Sampeyan bisa nemokake ing situs web Alzheimer's Foundation of America ..." - Waca Artikel - Klik kene

tester memori memtrax

Jorge Manuel Ribeiro

Anggota pisanan MemTrax

"Iki minangka tes memori sing apik banget sing luwih unggul tinimbang akeh tes sing ditemokake ing web. Uga, aku nemokake tes kasebut nyenengake banget lan tantangan sing sejatine kanggo sampeyan dhewe. Wis njupuk tekanan getih kanthi rutin kanggo ndeleng kepiye atiku wis pirang-pirang taun. lan saiki nggunakake MemTrax kanthi rutin, aku uga bisa ndeleng kepiye otakku uga."

Tes Memori sing digawe kanggo pelacakan jangka panjang.

Kita Gambar Tes memori yaiku fun, singkat, lan informatif karo ayu gambar anyar saben-saben sampeyan njupuk maneh.

Rancangan kasebut prasaja kanggo nggunakake lan asil test punika gampang dingerteni.

prihatin babagan memori